- 3 kycklingfiléer
- 1 röd lök
- 1 röd paprika
- 2 vitlöksklyftor
- 1 tärning hönsbuljong
- 1 msk currypasta
- salt, peppar
Skär kycklingfiléerna i tärningar. Strimla paprikan, skiva vitlöken och hacka rödlöken i stora bitar. Stek kycklingen i en stor stekpanna, krydda med salt och peppar. Lägg i lök, vitlök och paprika mot slutet. Låt currypastan fräsa med en stund och häll sedan på cocosmjölken. I med hönsbuljongtärningen och koka i ca 10 minuter. Servera med nudlar.
Nudlar på mungbönor 26 L | <> >>>>>>>>>>>>
(Glasnudlar) |
Nudlar, kinesiska på ris 58 H |
Nudlar, snabb 47 M |
Nudlar, vermicelli 35 L |
Den käre maken som arbetat natt vaknade först efter lunchen. Han var vansinnigt sugen på ostkaka, och se, det får man äta någon gång då och då när man äter GI. Här kommer receptet:
- 3 ägg
- 300 g keso (ca)
- 2 dl grädde
- 1 dl hackad mandel
- 2 tsk honung
Häll keson i en sil och låt den rinna av. Hacka mandeln. Vispa äggen och blanda i resten av ingredienserna. Häll i en smord form och grädda i 175 gr ca 25 min. Servera med vispad grädde och färska bär. Ingen bild tyvärr.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar