Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

söndag 17 oktober 2010

Söndagsmiddag på IKEA!

Idag åkte vi till IKEA. Min make för att han ville göra mig glad, jag för att jag ville göra om vårt gäs/datarum. Det blev lunch i deras fyndrestaurang:



Honungsglacerad kummelfilé med quinoamix.Gott, men lite sönderkokta grönsaker och ganska okryddat.

På eftermiddagen tog vi farväl av sommaren och satte på hardtopen på Jeepen med hjälp av grannen Kent. Till kvällen blev det doftljus från IKEA, stekt biff och en broccoligratäng av en lite annorlunda sort.

  • 500 g broccoli
  • 2 röda paprikor
  • ½ knippa färsk oregano
  • salt och malen vitpeppar
  • 2 tomater
  • ½ dl riven ost
  • ½ dl grädde
Förväll broccolin.Skär paprikan i bitar. Lägg i en ugnsfast form och lägg tomat uppepå. Krydda. Strö över osten och ringla över grädde. In i ugnen i 15 min. 225 grader.



REKOMMENDERAS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar