Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

onsdag 6 oktober 2010

Ost är ett måste

I alla GI-beskrivningar säger man att ost och nötter är bra som mellanmål. Jag har inte och har aldrig haft behov av mellanmål. Men ost är gott!
I mitt kylskåp just nu finns en Västerbotten mittenbiten, en Prästost, en fin getost, fetaost, Philadelfiaost, en bornhomsk Danablue, en roqefort, parnesab och Mozzarella. Gott och användbart. (Den obligatoriska Cheddarn ligger på torpet.)

Frukosten idag var fil och diverse frön m.m. som är från Müsli-självplock.

Lunchen var en omelett - med ost(så klart) och parmaskinka.

Middagen blev lövbiff med broccoli, gratinerad tomat med ost (så klart) och basilika och stekta champinioner. Och ett glas rött, Meia Pipo, Portugal.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar