Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

tisdag 19 oktober 2010

En ny favorit

Det bästa med GI är att man mår bättre. Det näst bästa är att man inspireras att prova nya recept. Här kommer en ny favorit, spenatgratäng
  • 400 g bladspenat
  • 150 g fetaost
  • 4 ägg
  • 1dl creme fraiche
  • Oliver
  • Rödlök
  • salt, peppar, muskot
Tina bladspenaten och krama ur vätska. Blanda med creme fraiche, ägg, fetaost och kryddor. Häll i en ugnsfast form och garnera med oliver och rödlök. In i ugnen i 225 grader i 20 minuter. Servera förslagsvis med rökt lax.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar