Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

fredag 25 mars 2011

Äntligen fredag!

En intensiv vecka är till ända, eller rättare sagt till sin bättre ända! Det pågår en organisationsförändring där jag valt ett annat uppdrag än det jag haft tidigare. Nu är det att slutföra det jag måste, lämna över till den som kommer efter mig och ta över från den som lämnar sitt. Som att flytta vid ett trippelbyte av lägenheter, allt måste klaffa.

Våren är definitivt här i alla fall. Och med den alla vårförkylningar. Hanna och den käre maken har åkt på förkylning och är lite ynkliga. Den käre maken har dessutom fått ryggskott, eländes elände.

När jag kom hem hittade jag en fläskfilé i kylen. Perfekt till fredagsmat, nästan som kyckling. Jag skivade den i ca 2 cm skivor. Saltade, pepprade och brynde i stekpanna. När jag vände på skivorna lade jag i ett halvt paket strimlad bacon. Jag klickade på philadelphiaost på Hannas och getost på mina, hällde på grädde och lät puttra en stund.


Jag måste säga att Hannas blev godast, trots att jag älskar getost!

Nu blir det final i lets dance med ett gott glas vin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar