Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

lördag 26 februari 2011

Tagliatelle Verde

Här kommer ännu en favorit från 80-talsrestaurangen Ambrosia No 1.

Tagliatelle Verdi
  • 1 gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 3 dl grädde
  • ½ färdiggrillad kyckling
  • 1 burk kräftstjärtar i lag
  • En bit röd paprika och ev hel chili
  • Curry, salt, peppar
Hacka och fräs lök och vitlök i en stekpanna. När de mjuknat strör du över curry. Låt fräsa en stund till och smula sedan över hönsbuljongen. Häll i grädden ock låt det hela koka 10 min. Lägg därefter i paprika, ev chili, kycklingbitar och kräftstjärtar. Låt det hela bli varmt. Servera med fullkornstagliatelle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar