Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

lördag 19 februari 2011

Otippad fredagsmiddag

Den planderade fredagsmiddagen på Max Hamburgare blev inte av. Det var så iskallt ute att vi hoppade på spårvagnen till Frölunda istället. Där handlade vi tillbehör till lövbiffen som låg i kylen.

Fylld lövbiff
  • 2 stora lövbiffar
  • 100 g philadelphiaost
  • 1 vitlöksklyfta
  • basilika, salt, peppar
  • en skvätt grädde
Blanda ost, vitlök och kryddor. Krydda lövbiffen med salt och peppar. Bred oströra på halva lövbiffen och vik ihop. Stek biffarna i en stekpanna. Häll på grädde och smaka av med salt och peppar när det kokat ihop. Till det här serverades broccoli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar