Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

söndag 6 februari 2011

Köttets lust - absolut inte syndigt!

Idag var det en riktig köttdag. Till frukost gjorde vi äggröra och bacon. Till lunch blev det revbensspjäll stekt i lergryta i ugn och sallad till. Till middag blev det oxfilé med kokt broccoli och vitlöksfräst grön sparris. Och den underbara Café de Parissåsen.

Lunchen


Middagen
 Något man ska tänka på när man äter kött och grönsaker är att man inte ska äta sig mätt på grönsakerna utan på köttet. Rejäla bitar alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar