Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

söndag 3 april 2011

Lördagsmiddag och söndagsfrukost

Igår var vi på IKEA och införskaffade en CD-hylla. Och lite annat smått och gott. Tänk att det finns så mycket man inte vet att man behöver. Lunchen intogs på IKEA-restaurangen. Jag åt deras Kapkummel med matvete.
Väl hemma var det möbelmontering i focus och vi hade lite problem att komma på vad middagsmaten skulle bestå av. Till slut gjorde vi Köttfärsenchiladas.
  • 500 g tacofärs
  • 8 vetetortilla
  • 3 hackade tomater
  • 1 rödlök
  • Tacosås
  • riven ost
Gör i ordning vanlig tacofärs. Blanda i hackad rödlök och tomater. Lägg färsröran i tortillabröd och rulla ihop. Lägg i en ugnsfast form. Toppa med lite tacosås och strö riven ost på. Gratinera i ugn 5 minuter. Servera med tacosås, div grönsaker, tsatziki, majs eller vad ni kommer på.






Jag måste berätta om vad det blev för frukost i morse. En jordgubbssmoothie. Hannas med honung och macka till, min med linfrö och kokt ägg till. Enkelt och gott. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar