Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

måndag 18 april 2011

Dagens gräsänksmiddag

Jag är gräsänka i ett par dagar. Den käre maken och Hanna har åkt till torpet för att öppna upp. Hur de har det kan ni läsa på http://www.maycupcakes.blogg.se/. Hannas tror jag 4:e blogg i ordningen.

Ikväll gjorde jag en snabb frittata.

  • 1 bit zucchini
  • ½ paprika
  • ½ lök
  • 3 ägg
  • lite parmaskinka
  • lite parmesanost
  • salt, peppar
Skär grönsakerna i bitar och fräs dem i olivolja. Rör ihop äggen och häll hälften över grönsakerna. när äggen stannat, häll över resten av äggen. Skiva över parmesan och lägg på skinkan. Sätt in i ugn 5 min i 175 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar