Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

söndag 2 januari 2011

RESFEBER

Nu har resfebern slagit till. Framförallt för den käre maken som jobbar till kl 1 i natt, vi måste åka härifrån kl 6 för att hinna till flyget. Audin har gått sönder så det blir till att ta Jeepen. Hur vi nu ska få plats med allt bagaget i den?

Grand final var att Hanna blev kräksjuk igår kväll. Idag mår hon OK så håll tummarna för att det inte är en smittsam variant.

Till middag åt vi en god kyckling som jag tror att jag pratat om tidigare; Baconlindand ostfylld kycklingfilé.
  • Tre kycklingfiléer
  • 1 pkt bacon
  • generöst med brieost
  • Ett par dl grädde
  • salt, peppar, basilika
Skär snitt i kycklingfiléen och fyll med brieost och basilika. Krydda och linda bacon runtom. Bryn i en liten stekpanna (de ska ligga trångt). Häll på grädden och låt puttra under lock ca en kvart. Till detta åt vi vildrisblandning.

Läckert och snabbt

Det mesta är packat och imorgon vid den här tiden sitter vi på balkongen och tar en drink. Ha en mysig vintervecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar