Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

söndag 23 oktober 2011

Söndagsmiddag

Idag blev det en klassisk svensk söndagsmiddag.

Lövbiffrullader med gräddsås.

  • 8 lövbiffar
  • 1pkt bacon
  • purjolök
  • dijonsenap
  • Grädde
  • Kalvbuljong
  • salt, peppar
Lägg upp lövbiffar på en skärbräda. Salta och peppra dem. Bred på fransk senap. Lägg på en baconskiva och  hackad purjulök och rulla ihop. Bryn rulladerna i en het stekpanna, lägg dem i en form och ställ dem en stund i 225 graders ugn. Koka ihop grädde och kalvbuljong, salta, peppra. Häll såsen över rulladerna och strö persilja över.


Jag åt mina med broccoli.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar