Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

söndag 16 oktober 2011

Spännande och gott

Idag har jag för första gången gjort blomkålsris.

Riv blomkål. Salta och peppra. Stek några minuter i smör.



Jag serverade korv stroganoff till.

  • ½ falukorvsring
  • 1 gul lök
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 dl vispgrädde
Strimla falukorv och hacka löken. Stek en stund. Ha i tomatpuré, sambal oelek och grädde. Koka ihop en stund. Smaka av med salt och peppar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar