Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

lördag 16 juni 2012

Sommarpaj

En god men inte helt GI-rätt paj jar jag gjort idag. Ni som är skickliga med sötningsmedel kan säkert hitta alernativ. Gör den för den är god!

 Jordgubbs och rabarberpaj

  • 100g smör
  • 1/2 dl socker
  • 2 msk farinsocker
  • 2 msk ljus sirap

Blanda i en gryta och koka upp. Blanda 3 1/2 dl havregryn i smörblandningen. Smörj en pajform. Skiva rabarber och jordgubbar i formen. Strö över lite socker. Täck med havresmeten och grädda i 175 graders ugn. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar