Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

måndag 20 februari 2012

Fettucine Yvonne - förlåt, Alfredo

Jag har ett pastarecept som jag trodde att jag hittat på. Ikväll upptäckte jag att det redan var påhittat - av Alfredo!

Koka en klick smör och 2 dl Grädde. Koka samtidigt färsk fettucine. Riv parmesan, koka lite ärtor och strimla ca 100 g skinka. När pastan är kokt blandas den med såsen, ärtorna, skinkan och osten . Värm det hela och krydda med salt peppar och muskot.

Idag blev det tomatfettucine men är man noga tar man fullkorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar