Etiketter

Bröd (5) dessert (10) drycker (12) Familj (14) Fest (15) Fisk (23) fläsk (1) frukost (25) fusk (21) färdigmat (2) förrätt (7) GI-värde (4) grekiskt (2) gryta (13) Hälsa (2) höst (2) Istället för potatis (17) Italien (5) Jul (10) Konferens (6) korv (6) kryddor (2) Kyckling (27) kött (39) Köttfärs (15) lamm (2) LCHF (5) Mexico (10) Mobilblog (1) Mobilblogg (7) omelett (6) orientaliskt (4) Ost (37) pasta (24) Påsk (1) resa (12) restaurang (19) skaldjur (14) snabbt (51) soppa (16) spenat (3) Stuvning (4) svamp (3) Sås (28) teater (1) tomatsås (2) tonfisk (2) Utrustning (3) vegetariskt (5) vickning (8) vikt (6) vin (1) vitkål (5) Ägg (14)

söndag 15 januari 2012

Det Thailändska köket

Nu börjar vår Thailandsvistelse lida mot sitt slut. Det känns lite konstigt att äta så mycket Thaimat. Vi gör vissa försök att hitta alternativ, något som är dyrt och oftast inte någon höjdare. Idag besöker vi Sugar&Spice där vi ätit Buffalo wings och Mixed sallad. Tyvärr ingen bild för den ligger i fel kamera. Maten var klart godkänd även om barbaquesåsen mest påminde om sötsur sås. En liten bild av salladen.

Nu har vi klarat av det mesta och slappar mest vid poolen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar